ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

13 лютого 2024  року о 11:00

Онлайн-засідання

Контрольна функція Комітету

1. Про питання «Право самовизначення народів російської федерації».

 

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 

2. Про проект Постанови про визнання права інгуського народу на створення незалежної суверенної національної держави, засудження злочинів Росії проти інгушів та відновлення територіальної цілісності Інгушетії (р. № 10344, Тарута Сергій Олексійович та ін.)

 

 

3.Про проект Закону про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Білорусь про вільну торгівлю, Протоколу між Урядом України і Урядом Республіки Білорусь про вилучення з режиму вільної торгівлі до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Білорусь про вільну торгівлю від 17 грудня 1992 року та Протоколу між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Білорусь про вільну торгівлю від 17 грудня 1992 року (р. № 0240, КМУ).

 

 

 

4. Проект Закону про вихід з Угоди про співробітництво держав – учасниць Співдружності Незалежних Держав у боротьбі з розкраданнями культурних цінностей і забезпеченні їхнього повернення  (р. № 0243, Президент України).

 

 

 

 

5. Проект Закону про ратифікацію Угоди про цифрову торгівлю між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північної Ірландії (р. № 0245, , Президент України).

 

6. Проект Закону про вихід з Угоди про встановлення для учасників Великої Вітчизняної війни, трудівників тилу воєнних років та вдів загиблих воїнів додаткових пільг і матеріальної допомоги у зв’язку з 50-річчям Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941—1945 років (р. № 0246, КМУ)

 

 

Міжпарламентська співпраця

 

7. Про візит в Україну сенаторів Чилі у період  8 - 30 березня 2024 року.


8. Про внесення змін до керівного складу депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Республікою Куба.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку